Kauneushoitola
Turun keskustassa

KAUNIS JUHLAMEIKKI TAI HÄÄMEIKKI

Haaveiletko ammattilaisen toteuttamasta, omia parhaita puoliasi korostavasta juhlameikistä? Haluatko panostaa ulkonäköösi teatteri-iltaa tai illallista varten? Toteutamme juhlameikkaukset sekä kevyemmät ehostukset korkealaatuisilla meikkituotteilla. Tarjoamme myös meikkiopastusta, jonka avulla löydät täysin uuden tavan korostaa kauneimpia piirteitäsi.

Varaa aikasi

Youngblood-mineraalimeikkien edelläkävijä

Youngblood on mineraalimeikkisarja, joka on saanut arvostetun Allergia-ja astmaliiton yhteistyötunnuksen. Sarja on Suomessa testattu ja turvalliseksi havaittu.

Sarja sopii kaikille ihotyypeille: normaalille, kuivalle ja rasvaiselle. Samoin kuin herkälle iholle, rosacealle, aknelle, pigmentoituneelle iholle ja couperosalle. Youngblood on täysmineraalimeikkisarja, joka on tehty 100% puhtaista luonnollisista mineraaleista.

Tuotteet eivät sisällä talkkia eivätkä sinkkioksidia, joten ne eivät kuivata ihoa.

Meikit sisältävät titaniumdioksidia, joka antaa UVA/UVB suojaa.  Youngbloodilla on laaja valikoima meikkivoiteita ja pohjia, joista löytyy kaikille ihotyypeille paras vaihtoehto: jauhemainen, nestemäinen, voidemainen ja puristettu mineraalimeikkipohja.

Meikit ovat vedenkestäviä ja pysyvät hyvin koko päivän ja antavat ihon hengittää, tukkimatta huokosia. Mineraalit hoitavat ja suojaavat ihoa.

Youngbloodilta löytyvät kaikki tarvittavat tuotteet meikin tekoon, luomiväreistä huulipuniin,  -kiiltoihin, poskipuniin, aurinkopuuteriin, ripsiväriin ym. Sarjan tuotteita ei ole testattu eläimillä eivätkä ne sisällä parabeenejä eikä mineraaliöljyjä.